Graafinen suunnittelu

Houkutteleva yritysilme

Yhtenäinen kohderyhmän mukaan suunniteltu yritysilme lisää uskottavuutta ja antaa asiakkaillesi laadukkaan kuvan yrityksestäsi. Meiltä saat kaikki graafisen suunnittelun palvelut näyttävän yritysilmeen luomiseen.

Monipuolisia palveluja painoon ja verkkoon

Logo

Logo on usein ensimmäinen asia minkä ihmiset näkevät yrityksestäsi. Suunnittelemme tyylikkään ja toimivan logon yrityksesi toimialan, kohderyhmän ja toiveidesi mukaan. Toimitamme valmiit tiedostot painoon ja verkkoon käytettäväksi.

Käyntikortit

Perinteinen käyntikortti on edelleen hyvä väline verkostoitumiseen. Kortti muistuttaa vastapuolta henkilökohtaisesta kohtaamisestanne. Digiaikana tyylikäs, painettu käyntikortti antaa laadukkaan kuvan yrityksestäsi ja jäät paremmin vastaanottajan mieleen.

Esitteet, kuvastot, mainokset...

Suunnittelemme yrityksesi kaikki esitteet, mainokset ja kuvastot yrityksesi ilmeen mukaan.

Opasteet

Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisten opasteiden suunnittelusta ja piirtämisestä. Näitä ovat mm; taloyhtiöiden karttaopasteet, teollisuusalueen opasteet ja muut kiinteistöopasteet.

Vektorointi

Jos yritykselläsi on painoon kelpaamaton vanha logotiedosto, tai joku muu huonolaatuinen graafinen tiedosto, voimme vektoroida sen tarkasti painokelpoiseksi.

Avaimet käteen painotuotteet

Voimme hoitaa puolestasi kaikki tuotteen painamiseen liittyvät toimenpiteet; aina suunnittelusta - valmiiseen painotuotteeseen asti. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta saat kilpailukykyisen hinnan, nopean toimituksen ja laadukkaan painatuksen.